WORK WITH US

UNLIMITED STORIES SÖKER EXEKUTIV PRODUCENT/PRODUCENT FÖR TV


Sedan Unlimited Stories startade för 3 år sen med långfilmsproduktioner som “Sune VS Sune”, Lyrro, Monky och kommande “En del av mitt hjärta" och dramaproduktioner för TV.
2018 så tog vi in Grumpy Production under vårt tak och blev det största bolaget på TV-sidan när det gäller musikdokumentärer och att överföra konserter och föreställningar, Shower. Vi arbetar tätt med Live Nation, 2Entertain, Blixten & co, Lifeline, Vicky Nöjesproduktion mfl.
Vi söker en exekutiv producent/producent som har erfarenhet av TV-produktion, god kunskap om OB-produktion, ett utpräglat innehållstänk, som gillar både bredd och cred och lägger samma ambition på detta. Det är självklart en fördel om du har goda kanal-kontakter och med Unlimiteds kontaktnät kommer vi att hjälpas åt att bygga relationerna med kreatörer ,teknikbolag, scen-produktionsbolag och TV-kanaler. Vi ser också att du gillar dokumentär-formen som också är en del av Unlimiteds utbud där vi producerat serien “ Svartenbrandt” och just nu håller på med en ny samhällsdokumentär för TV4.
Om du tror att du är den vi söker så tveka då inte en sekund att skicka iväg en ansökan till info@unlimitedstories.se