WORK WITH US

UNLIMITED STORIES SÖKER EXEKUTIV PRODUCENT/PRODUCENT FÖR TV


Sedan Unlimited Stories startade för 3 år sedan har vi producerat långfilmer som “Sune VS Sune”, Lyrro, Monky, kommande “En del av mitt hjärta" samt dramaproduktioner för TV.
2018 tog vi in Grumpy Production, vår dokumentär/TV/musikproduktionsavdelning, under vårt tak och blev samtidigt det största bolaget på TV-sidan när det gäller musikdokumentärer och att överföra konserter, föreställningar och shower till TV.

Vi har ett nära samarbete med Live Nation, 2Entertain, Blixten & co, Lifeline, Vicky Nöjesproduktion m fl.


Till Grumpy Production söker vi nu en exekutiv producent/producent som har erfarenhet av TV-produktion, god kunskap om OB-produktion, ett utpräglat innehållstänk, gillar både bredd och cred och lägger samma ambition på detta. Det är självklart en fördel om du har goda kanal-kontakter och med Unlimiteds kontaktnät kommer vi att hjälpas åt att bygga relationerna med kreatörer ,teknikbolag, scen-produktionsbolag och TV-kanaler.

Vi ser också gärna att du gillar dokumentär-formen som också är en del av Unlimiteds utbud där vi producerat serien “Svartenbrandt” och just nu håller på med en ny samhällsdokumentär för TV4.


Om du tror att du är den vi söker, tveka inte att skicka in en ansökan till oss på info@unlimitedstories.se !